Selecteer een pagina

Over Pro-Emium

Wie zijn wij

Over-Pro-Emium-pand-22ste-straat-1.png

Pro-Emium is een ingenieurs en adviesbureau dat sinds 1996 actief is binnen de Railinfrabranche. We zijn ooit begonnen met het ontwikkelen en produceren van wisselverwarmingssystemen. Al snel daarna ontstond de vraag naar ingenieurs- en adviesdiensten op dit gebied.

Tot deze diensten behoren inmiddels ook kwaliteitsinventarisaties, project-engineering, uitvoeringsbegeleiding en oplevertrajecten, en omvatten alle baangebonden installaties.

Pro-Emium is klantgericht, flexibel, innovatief maar vooral ook coöperatief. 30 jaar ervaring, opleiding en expertise en een breed netwerk van klanten en partners stelt ons in staat om hoogwaardige resultaten te leveren aan onze opdrachtgevers.

Wat doen wij

Tot deze diensten behoren inmiddels ook kwaliteitsinventarisaties, project-engineering, uitvoeringsbegeleiding en oplevertrajecten, en omvatten alle baangebonden installaties.

Vanuit de Railinfratechniek heeft Pro-Emium ook de stap naar Railinfra-informatie gemaakt. Immers: Meten is Weten.  Hiertoe behoren werkzaamheden zoals objectopnames. Bij deze opnames worden baangebonden objecten GPS ingemeten en de bijbehorende kenmerken op locatie opgenomen. Alle ingemeten en opgenomen gegevens worden daarna zorgvuldig in een SAP database opgeslagen en verwerkt.

Tot de objectopnames behoren ook het non-destructief traceren van ondergrondse kabel- en leidinglopen. Met speciale technieken kunnen we kabels en leidingen opsporen en vastleggen. Deels door middel van echoscopie, maar ook met behulp van signaalkabels en kabeldetectoren. Het voordeel hiervan is dat er geen grondroering in de vorm van proefsleuven plaatsvindt.

Met meer dan 30 jaar ervaring
uw partner in engineering & consultancy